Rólunk

Ismerjen meg bennünket

A vállalkozásról

Rita 2014-ben kezdte meg tevékenységét egyéni vállalkozásban, háztartások rendszeres takarításával.

Megbízhatóságának és precizitásának köszönhetően gyorsan híre terjedt és hamar meg is teltek a hétköznapjai állandó takarításokkal.
Van olyan család, ahol azóta is, már több, mint 8 éve tartja rendben a háztartást.

Vállalkozásunk bővítésére 2022-ben került sor. Célunk az volt, hogy a megszerzett tudással és tapasztalattal még több családnak tudjunk segíteni, illetve a rendszeres takarítások mellett nagytakarításokat is tudjunk vállalni.

Ehhez azonban felelősségteljes kolléganőkre, illetve saját takarítóeszközökre volt szükség.

Ahogyan bővültünk, magánszemélyek megkeresése mellett egyre több cég is felfigyelt tevékenységünkre és vette igénybe szolgáltatásainkat.

2023 májusában egyéni vállalkozásunkat kft. formájában folytattuk tovább, így Chalupa-Huber Takarítás Kft. néven, de még mindig TakaRita fantázianéven vagyunk jelen a piacon.

Megbízható csapatunknak köszönhetően már nagyobb munkákat is tudtunk vállalni, így májusban sikeresen teljesítettünk egy több, mint 1500 m2 alapterületű épületegység nagytakarítását 3 nap alatt. Megbízóink elégedettségét tükrözi, hogy felkértek minket az épület rendszeres takarítására is egyaránt.

Jelenleg több, mint 3000 m2 területet tartunk rendben és folyamatos megkereséseink vannak nagytakarításokra.

Chalupa-Huber Rita

Nekem a takarítás egyfajta szerelem, ami kikapcsol és feltölt. 
Mivel édesanyám is ebben a szakmában tevénykedett, gyerekként sok lehetőségem volt tőle tanulni, amikor a testvéremmel besegítettünk neki. Már ott belém ivódott ennek a szeretete, így felnőttként hamar kialakult, hogy ez az én utam.

Rövid idő leforgása alatt sok-sok családom lett, akiknek az otthonát hétről-hétre tisztává, széppé varázsolhatom immáron már több, mint 8 éve.
Nincs is annál jobb érzés, mikor reggel belépek egy lakásba és a nap végén úgy távozok onnan, hogy minden ragyog, tiszta és rendezett.

Nekem ez több, mint pusztán munka. Szenvedély! 🙏

Takarítok, rendet rakok, utánam minden ragyog.

Chalupa Ervin

A lányokkal ellentétben én általában aktívan nem veszek részt a takarításban, de természetesen mindenben segítem a csapatot, amiben csak tudom.

Én felelek a weboldalért és a marketing tevékenységért, segítek a számlázásban és szervezésben, hogy a feleségem által felépített vállalkozás az interneten is patyolat tisztán és rendezetten jelenjen meg, pont abban a magas minőségben, ahogyan ők takarítanak. 🙏