Áraink

Mennyi az annyi? 

Minőségi takarítás megfizethető áron
Minőségi takarítás megfizethető áron

Egy takarításnál rengeteg befolyásoló tényező van, ami alakítja az árképzést, ezért pontos ajánlatot mindig a helyszíni felmérés után tudunk adni magánszemélyek és cégek esetében egyaránt.  

Takarítófelszerelést és tisztítószereket az árajánlatunkban külön feltűntetve biztosítunk.

Árajánlat

Minden esetben az ingyenes helyszíni felmérésünk alapján elkészített, egyedi árajánlatot adunk, amelynek összege függ a terület nagyságától, szennyezettség mértékétől, ablakok típusától és a meghatározott takarítási feladatoktól.
A helyszíni felmérés Győr 15 km-es körzetén belül ingyenes, ezen kívül a távolságtól függően egyedileg határozzuk meg a díjat, amit a helyszínen készpénz formában tud fizetni.  

A téli időszakban (december-március) kifejezetten ablaktisztítást nem vállalunk a magas páratartalom és a hideg hőmérséklet miatt. 

Kiszállási díj

Győrben és 15 km-es körzetében 2000 Ft, 25 km-en belül 4000 Ft, ezen felül pedig egyénileg határozzuk meg a kiszállásí díjat alkalmanként, illetve, ha nincs lehetőség a munkahelyszín közelében ingyenes parkolásra, a parkolódíj is felszámításra kerül.

Természetesen, amennyiben lehetőség van rá, a munka elvégzéséhez szükséges eszközeinket a helyszínen kipakoljuk gépjárművünkből és a legközelebbi ingyenes parkolóban megoldjuk a parkolást, hogy a parkolódíjjal ne keletkezzen plusz költsége. 

Fontos kiemelni, hogy nem a mennyiségre, hanem szolgáltatásunk maximális minőségére és ügyfeleink elégedettségére törekszünk. 

Kérjen időpontot az ingyenes helyszíni felmérésre