Munkalehetőség

Tarts velünk

Légy része a csapatunknak

Győrben és környékén keressük új, megbízható munkatársainkat péntek-szombati nagytakarításokra, illetve augusztus-szeptemberől hétköznapi munkákra is egyaránt.


A megbízásaink között szerepelnek családi házak, lakások, irodák és közintézmények nagytakarítása, pipere takarítása, felújítás utáni takarítás, stb.
A munkaidő változó, általában 4-8 óra szokott lenni, függ a megbízás nagyságától, feladatoktól, illetve a létszámtól. 
Természetesen erről előzetesen tájékoztatunk, illetve megbeszélés alapján kalkulálunk.

Saját autó használat előny, de nem elvárás. Abban az esetben, ha mi szállítunk a munkahelyre és haza, nem számolunk kiszállási költséget.

Próbaidő alatt (3 megbízás) nettó 1700 ft/órabér és 700 ft kiszállási költséget számolunk, utána közös megbeszélés alapján magasabb díjazásban részesítjük kollégáinkat.

Célunk, hogy aprólékos, önállóan dolgozni tudó, megbízható, hosszú távon családi vállalkozásban gondolkodó munkatársakat foglalkoztassunk, akik az átlag takarítói bér feletti fizetésben részesülnek.  

Kérlek ellenőrizd, hogy az űrlapon a lehetőségek között szerepel-e az állandó 6-8 órás főállású munkalehetőség, amennyiben nem, minden más opció alkalmi, kiegészítő munkalehetőségnek felel meg. 

Ha felkeltettük érdeklődésedet küldd el fényképes önéletrajzod az info@takaritagyor.hu címre vagy töltsd ki az alábbi űrlapunkat.